schedule

Thursday — 21st June

@ TAPAC, 100 Motions Rd, Western Springs

NZ Open Pre-Party!  (not included in Weekend Pass)

Special workshop & extended social dancing at TAPAC.

7.00pm  Join us for pre-drinks with the Pros and social dancing from 7.00pm (bar open)

8.00pm Open level workshop at 8.00pm with John & Alyssa
Workshop entry $25 - includes dance party entry

9.00pm Dance party with special extended social dancing. Entry $20

Friday — 22nd June

@ Onehunga RSA, 57 Princes St, Onehunga

Friday Day: be a tourist in Auckland! 

Perhaps join wine tour on the beautiful Waiheke Island, or maybe catch the ferry across the harbour explore Devonport!

Enjoy a day d
iscovering the City of Sails...

Or go to work if you have to... but we will see you on Friday evening!

 

Friday Evening

7.00pm – 7.30pm    Pre-drinks, Social Dancing and Registration

7.30pm – 8.30pm    Workshop 1 - John and Alyssa : How to make your dancing FUN! 

8.30pm         Fun games followed by social dancing.

10.30pm        Invitational Pro-AM Battle

then...            The Dance Party continues with late night social dancin'




*Schedule may be subject to change
Changes will be updated here.

Saturday —23rd June

@ Onehunga RSA, 57 Princes St, Onehunga

10.30am    Registration Opens (until 12:00 noon) and Social Dancing

11.00am - 12:00pm    Workshop 2 - John and Alyssa (Beg/Int)

 12.00pm - 12:15pm   Break & Social Dancing (15min) 

 12.15pm - 1:15pm   Workshop 3 - JP and Emma (Open)

1.15pm - 1.30pm   Break & Social Dancing (15min)

1.30pm - 2.30pm    Workshop 4 - John and Alyssa (Int/Adv only) - Novice dancers may watch or enjoy the lunch break)
                                    or
Lunch Break

2.30pm - 2.45pm   Break & Social Dancing (15min)

2.45pm - 3.45pm    Workshop 5 - Anthony and Amanda : How to have the BEST dance! (Open)

3.45pm - 4.30pm   Break & Social Dancing (45min)

4.15pm - 4.30pm    Marshal for Competitions & Social Dancing

4.30pm - 6.30pm    Competitions - Strictly and Jack & Jill Heats/Preliminaries and Semi-Finals

6.30pm - 8.00pm    Dinner Break

8:00pm -  Late        Dance Party

8:30pm    Strictly Finals

9:15pm    Jack & Jill Finals

10.15pm    Performances

10:30pm    Pro Staff Jack & Jill

11:30pm    Prize-giving

Then...       Social Dancing until the early am!

Sunday — 24th June

@ Onehunga RSA, 57 Princes St, Onehunga

11.00am - 11.30am        Registration & Social Dancing

11.30am – 12.30pm      Workshop 5 - Zac and Maddy (Open)

12.30pm - 12.45pm      Break & Social Dancing (15min)

12.45pm - 1.45pm        Workshop 6 John and Alyssa (Open)

1.45pm - 2.00pm         Break & Social Dancing (15min)

2.00pm - 3.00pm        Workshop 7 John and Alyssa (Open)

3.00pm - 4.00pm        Social Dancing - last chance to dance with everyone! 
4.00pm - 5.00pm        End of event and Pack down

5.00pm - 7.30pm        Dinner Break  

7.30pm    Chill session at Peter's Pad (BYO drinks) Event on FB.